CHARKMAN
Din lokala färskvaruleverantör
Charkman Skinka Dackekorv Pastrami Flatrökt Skinka
Charkman

Charkman - ett antal privat­ägda färsk-
varugrossister som arbetar i samverkan.

Charkman representeras på ett geo­grafiskt område med närhet till kunden.

Charkman är den lokala färskvaru­leverantören, med kunskap om att korta transporter är ett kvalitets­begrepp.

Charkman anser sig ha en gedigen branschkunskap i sin kunniga och erfarna personal. Där leverans-
säkerhet och hög service-
grad är måsten.

Charkman har dig som kund i centrum.

Om Charkman

Vi är i dag 12 företag där varje företag är unikt med egen struktur och organisation. Några av Charkmanföretagen är både livsmedelsproducenter samt en etablerad grossist i sin region. Vi finns från Stockholm i norr och söderut.

1 april 1975 bildades det första Charkmanföretaget i Skara, efter att tidigare varit en del av den tidens stora Essmankedjan. Flera Essmanföretag följde efter och en ny snabbfotad livsmedelsgrossist var bildad. Organisationen har under de år som gått, vuxit och utvecklats till en livsmedelsgrossist med gediget kunnande inom livsmedelsområdet. Charkman är i dag kända för flexibilitet och snabb service. Den personliga servicen är av största vikt och vi prioriterar att ta del av dina önskemål!

Vi inom gruppen samarbetar för att hitta de rätta livsmedlen med bästa kvalité och pris. Vi samarbetar också över våra regioner och hjälper varandra för att kunna ge dig som kund bästa tänkbara service.

Närhet, täta leveranser, omtanke och svårslagbar service har varit framgångsrecepetet under våra drygt 30 år. Vi tror att det är en bra grund även för de kommande 30 åren.